Konfirmant 2018

 

Vi vil med dette invitere DEG som nå avslutter 8. klasse til å ta del i konfirmasjonsundervisningen i DELK, Telemark menighet.

Vi har som mål med vårt opplegg å komme nærmere Jesus Kristus, få en tilhørighet i det kristne fellesskapet, og få hjelp til å leve ut vår tro blant våre medmennesker.

Mesteparten av undervisningen vil foregå på Skauen skole, men vi vil også legge opp til noen andre aktiviteter underveis. I begynnelsen av februar har vi leir sammen med konfirmantene fra andre DELK-menigheter. Konfirmasjonsgudstjenesten er Pinsedagen, søndag 20. mai 2018. Vi tenker å legge konfirmantundervisningen til torsdager rett etter skoletid kl. 14.15- 16.00. Undervisningen starter opp etter høstferien, torsdag 19. oktober. Før undervisningen starter opp, samles vi til et informasjonsmøte for konfirmanter og foresatte torsdag 28. september kl. 18.00 på Skauen skole. Dersom du som selv er konfirmant, eller noen av dere foresatte har spørsmål rundt dette, ta gjerne kontakt med konfirmantprest Bertil Andersson på 454 82 230 / bertil.andersson@delk.no Hvis dette virker interessant, meld deg på!

Med vennlig hilsen DELK, Telemark menighet