Åpningsuka i Skauen kirke

Med en nybygd kirke ønsker vi å markere åpningen av kirken gjennom en hel uke med et spennende program – 15.-22.august.

Bli med! Under følger program for åpningsuka:

  • Søndag 15. august kl. 11.00 – Åpningsgudstjeneste

Offisiell åpning av Skauen kirke. Tale ved tilsynsmann i DELK, Bertil Andersson. Sanggruppa Extended bidrar. Grilling etter gudstjenesten. Avslutter åpningsgudstjenesten med hilsener.

  • Søndag 15. august kl. 18.00 – Kveldssamling med nattverd

Samlingen ledes av vår lokale prest Fred Arve Fahre.

  • Mandag 16. august kl.18.00 – Nabomiddag

Vi har gleden av å invitere inn til nabofest i det nye bygget, mandag klokka 18-21. Det blir matservering, mulighet for omvisning og en mini-konsert med Jostein Fahre. For å planlegge servering trenger vi en påmelding til vår menighetssekretær, grethemarie.minnesjord@delk.no, innen 9. august.

  • Tirsdag 17. august kl.11.00 – Formiddagstreff for de over 60 år

Tema: Refleksjoner over det «å bli gammel» v/Ingebjørg Minnesjord.  Annen hver tirsdag fra kl 11.00 til kl 14.00 vil det bli arrangert formiddagstreff for de over 60 år. Den ene tirsdagen blir det et oppsatt tema. Den andre tirsdagen blir det sosialt samvær. Hver samling starter med en liten andakt. Det blir servert lunsj.

  • Onsdag 18. august kl.20.00 –Bilde- og bibelvandring med Erling Rantrud

Her blir vi ønsket velkommen inn i en vandring gjennom Bibelen ved ord og bilder. I første del får vi bibeltime der vi følger noen av Bibelens mange røde tråder fra begynnelse til slutten av Bibelen. Del to er en bildevandring, dvs en utstilling med utvalgte bilder og mulighet for kjøp av prints og kort. 30 % av alt salg går til nytt kirkebygg (Skauen kirke).

  • Torsdag 19. august kl.17.30 – Skattejakt for barna i kirken

Alle barn fra 2-12 år er invitert til en spennende skattejakt i kirken! De yngste barna bør ha med seg en voksen. Skattejakten vil flytte seg rundt i hele kirkebygget og vi håper både å bli litt bedre kjent i kirken og med hverandre, -og kanskje vi får hilse på en hemmelig gjest?

  • Lørdag 21. august kl.19.30 – Ungdomsmøte og MinGle samling

Vi samles vi til ungdomsmøte i kirken kl. 19.30. Det blir Tale ved Emil Simonsen og vi får besøk av en fin gjeng fra Sandefjord som bidrar med sang og musikk. Seinere på kvelden blir det pizza og sosialt i det nye Mingle rommet. Håper du kommer, ta gjerne med deg en venn!

  • Søndag 22. august kl.11.00 – Familiegudstjeneste

Barnekoret er med og synger, og vi har forbønn for ansatte ved Skauen kristelige skole. Fred Arve Fahre er prest.

  • Onsdag 25. august kl.20.00 – Hvem er Jesus? Foredrag av Fred Arve Fahre

Hva sier historiske kilder utenfor Bibelen? Hva sier Bibelen? Hva sier Jesus selv? Et foredrag spesielt godt egnet for deg som lurer på hvorfor i all verden Jesus er så viktig for kristne, og hva vi kan vite om mannen fra Nasaret totusen år etter hans død. 

Alle arrangement følger gjeldende smittevernregler. Flere detaljer kommer på hjemmesiden delktelemark.no, så følg med!

VELKOMMEN!